NRC

ADRK

WELKOM

Graag wil ik mij aan u voorstellen !

Mijn naam is Janny Thijssen, Sinds eind 2012 de eigenaar van rottweilerkennel ‘Van de Haorepos’. ‘Van de Haorepos’ is een kleinschalige kennel die zo nu en dan een nestje fokt met goed geselecteerde en bewezen bloedlijnen op zowel show als africhting. De kennelnaam is vernoemd naar de straat waar wij wonen.

Mijn vader is in het verleden gestart met deze kennel, hij heeft 3 nestjes gefokt en eind 2012 de kennel aan mij overgedragen. De verzorging van de honden en de opgroei van de pups word door ons samen gedaan.

In 1986 kocht mijn vader zijn eerste rottweiler, dit was ‘Bobby’ een echte ouderwetse rottweiler van zowel uiterlijk als karakter. Met Bobby heeft hij altijd IPO getraind bij de plaatselijke hondenclub. Toen Bobby in 1996 overleed was mijn vader er al snel over uit dat er in toekomst weer een rottweiler moest komen.
En zo kwamen in 2007 ‘Franco aus Adelsdorf’ en ’Gina aus Adelsdorf’ bij ons wonen. Zo nu en dan gingen we met Franco en Gina naar de show waar met name Gina het goed deed.
Zo behaalde ze in 2008 de titel ‘ BeNeLux Jeugdwinster’.Nadat Gina volledig aan de fokeisen voldeed heeft Gina ons in 2010 het eerste nestje geschonken.

Ondertussen had ik , Janny 2 nieuwe jonge teven uit Duitsland gehaald, dit waren : ‘Joy von der Merch’ en ‘Priska vom Schwaiger Wappen II’, beide afstammelingen van de ‘Schwaiger Wappen’ bloedlijn.
Ik heb besloten om met deze 2 Duitse teven de kennel voort te zetten, en ik hoop hiermee een goede basis voor de toekomst te hebben gelegd.
Beide teven voldoen aan de fokeisen van de NRC en RVB.

Verder ben ik ook actief aan het trainen van mijn honden in Duitsland. Ik train bij SV-OG Gleuel het IPO programma en ben hier ook pakwerker.


 

Een speciaal woord van dank gaat uit naar ‘Dewi Tjan-Soewondo’ voor de manier waarop ze mij wegwijs heeft gemaakt in de ‘Rottweiler wereld’. Maar ook de mogelijkheid die zij aan mij gegeven heeft om met haar honden op vele grote shows te mogen showen.


 

Dan als laatste, Ik fok uitsluitend volgens de strenge regels van de NRC (Nederlandse rottweilerclub) en RVB (Raad van beheer). Dit houd in dat alle honden in mijn fokprogramma goed gekeurd zijn op : Gezondheid, Karakter en Exterieur. Alle pups worden in huiselijke kring geboren en groeien binnenhuis op, mijn doel is een gezonde, werklustige en mooie rottweiler te fokken. De kennel is geregistreerd bij de RVB (Raad van Beheer) en ik ben lid van de NRC en ADRK.

Veel plezier op de website en tot ziens op ‘De Haorepos’
Janny Thijssen

Contact

H. & J. Thijssen
Hoornpost 1b
5954 CA Beesel
Nederland

+31 (0)6 25 35 31 65
Haoreposrottweilers@hotmail.com